HELP PAGINA

Hier antwoorden op de meest gestelde vragen. Mocht je er nog niet uitkomen, stuur dan een mail naar info[@]digitalplayground.nl.

1.       Ik kan mijn werkstuk niet vinden!

Werkstukken worden geupload met jouw voornaam. Die heb je in de workshop opgegeven als het goed is. Als je het niet vinden kunt stuur dan een mailtje naar info[@]digitalplayground.nl en vermeld dit:
- op welke dag heb je de workhop gevolgd?
- waar (stad/museum) heb je de workshop gevolgd?

2.       Mijn werkstuk doet het niet in de Google Cardboard.

Gebruik je een beetje nieuwe telefoon? Staat je wifi of 3G/4G aan? Op een iPhone (5 of nieuwer) kun je het beste de site bekijken met Safari. Op een Android telefoon adviseren we Chrome als app om de site te bekijken. Staat je geluid aan? Je gaat eerst naar de site en opent je werkstuk. Daarna doe je de telefoon in de Cardboard en kun je rondkijken. Door iets langer naar de pijlen te kijken ga je van werkstuk naar werkstuk. Kom je er echt niet uit, mail ons dan op info[@]digitalplayground.nl en leg zo goed mogelijk uit wat niet lukt.

3.       Ik wil zelf een bestand uploaden naar de Open Gallery.

Dit kan niet. Op dit platform bepaalt Digital Playground of iets gepubliceerd mag worden. Wij kijken niet naar kwaliteit, maar wel of je werk niet aanstootgevend of anderszins niet door de beugel kan. Kinderen gebruiken deze site ook dus daar moeten we streng in zijn.

4.       Waar moet mijn werk aan voldoen om het op de site te kunnen plaatsen?

De photo sphere moet worden aangeleverd als een JPG met een formaat van 4000x2000 pixels. Je audio bestand moet een MP3 zijn en niet groter dan 2mb zijn. Hoe kleiner hoe beter, want om het snel in je mobiele telefoon in de Google Cardboard te laden is kleiner altijd beter.

5.       Hoe lever ik mijn photo sphere aan?

Mail je photo sphere en de mp3 naar info[@]digitalplayground.nl